alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 teáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 evőkanál dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
60 dkg sárgabarack | 49 | 0.9 | 0.1 | 10.2 | 2 | 0 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 pohár liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 teáskanál vanília kivonat | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
1/2 pohár olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1,5 pohár cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 pohár joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |