alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
3 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1/2 csomag vaníliás pudingpor | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál vanília kivonat | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 csomag félkész leveles tészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |