alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
40 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
60 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |