alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 evőkanál mogyoró | 691 | 15.6 | 63.5 | 8.7 | 8 | 0 |
1 teáskanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
80 dkg sárgabarack | 49 | 0.9 | 0.1 | 10.2 | 2 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
30 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
5 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |