Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Gyümölcsös piskóta remoskában

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 35 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Sütőben sült tészták 
Cimkék: Tészták, Édességek, Desszert, Uzsonna, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Buli, Sült, Csőben sült, Kemence, Remoska, Édes, Tojás, Tejtermékek, Gyümölcsök, Kímélő
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 csipet konyhasó 0 0 0 0 0 0
15 dkg gyümölcs ? ? ? ? ? ?
1 csomag vaníliás cukor 400 0 0 99.9 0 0
15 adag liszt 339 11.7 2.7 70.7 4.7 0
6 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
10 dkg cukor 402 0 0 99.9 0 0
3 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A vajat keverjük habosra a sóval, a cukorral, majd a tojásokkal. Forgassuk bele a lisztet és a darabokra vágott, ízlés szerinti gyümölcsöket. Öntsük a remoska edényébe és 20-25 percig süssük. Ízlés szerint tejszínhabbal, fagylalttal tálaljuk.
Sütőben is készíthető.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)