Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Túrófelfújt remoskában

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 55 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Sütőben sült tészták 
Cimkék: Édességek, Tészták, Desszert, Uzsonna, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Böjt, Csőben sült, Sült, Kemence, Remoska, Édes, Meleg, Tojás, Tejtermékek, Gabonafélék, Kímélő
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
30 dkg liszt 339 11.7 2.7 70.7 4.7 0
20 dkg porcukor 400 0 0 100 0 0
25 dkg tehéntúró (félzsíros) 62 3.2 3.3 4.8 0 0
25 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
3 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
1 csomag sütőpor 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál citromhéj 0 0 0 0 0 0
1 csomag vaníliás cukor 400 0 0 99.9 0 0
1 csipet konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalókat jól elkeverjük és a remoska táljába öntjük. 45 percig, avagy tűpróbáig sütjük.
Kiborítva,porcukorral meghintve vagy ízlés szerint baracklekvárral tálaljuk.
Vajazott, morzsával meghintett tepsiben, sütőben is süthető

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)