alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
10 dkg szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
10 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
1 kg őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor borsmenta | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |