alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 |
2 maréknyi aszalt paradicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |