alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
ízlés szerint kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 mokkáskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 db olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
4 db paprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
2 adag fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
4 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter barnasör | 51 | 0 | 0 | 5.9 | 0 | 0 |
1 kg marhafelsál | 243 | 17 | 19 | 0.6 | 0 | 83 |
4 db paszternák | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |