alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 fej kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
1 kiskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
80 dkg rostélyos | 244 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |