alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 maréknyi mirelit zöldborsó | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1.3 | 0 |
3 db sült paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db ecetes almapaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg sertésbőr | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db füstölt csülök | 366 | 17.2 | 33 | 0.1 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |