alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
4 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |