alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 adag sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
4 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi aszalt paradicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
1 csésze barna bulgur | 0 | 12.3 | 1.3 | 75.9 | 18.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |