alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg sertés agyvelő | 124 | 10.6 | 9 | 0 | 0 | 2000 |
40 dkg sertésvese | 0 | 17.7 | 0.6 | 1.2 | 0 | 47 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |