alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
1 kg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
1 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |