alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db tyúk | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
20 dkg fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
10 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
10 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
5 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
10 dkg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
10 dkg karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
10 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
8 dkg finommetélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |