| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 db tyúk | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 20 dkg				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 20 dkg fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 10 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 10 dkg				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 5 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 | 
| 10 dkg				
		zöldpaprika  | 
					20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 10 dkg karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 | 
| 10 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 8 dkg finommetélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||