alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 tábla étcsokoládé | 0 | 5.8 | 29.2 | 62 | 0 | 0 |
1 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 teáskanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 teáskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál búzadara | 0 | 9.4 | 1 | 73.4 | 7.2 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
6 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
40 szem meggy | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |