alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
12 szem olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
12 szelet zalai felvágott | 219 | 11.9 | 18.2 | 0.2 | 0 | 75 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |