Az élesztőt elkeverjük 3.5 deci hideg vízben, a lisztféléket és a sót összeszitáljuk, majd a két keverékből gondosan tésztát gyúrunk, majd, hogy sok levegőt dolgozzunk bele, csapkodjuk az asztalhoz jó sokszor, a tészta egyik ... tovább
A tojások sárgáját habosra keverjük a kétféle cukorral, majd hozzáadjuk a langyos vajat, ezzel is jól kikeverjük, majd hozzáforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet, a darált diót és a reszelt étcsokoládét. Végül a sóval ... tovább
A tésztát a recept leírása szerint, de szív alakú formában készítsük el. Közben a cukrot és a tojássárgáját keverjük habosra, majd hozzáadva a fahéjat, a sót és a ricottát keverjük könnyű krémmé. Simítsuk a formából ... tovább
A lisztet összeszitáljuk a sütőporral. Az olajjal habosra keverjük a cukrot és, a narancs héján eldörzsölt, kockacukrot. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, végül a narancs kicsavart levét és a rumot. Hozzáadjuk villával péppé ... tovább
A tojássárgáját, a cukrot, a kakaót és a sütőport habosra keverjük. Ezután a kemény habbá vert tojásfehérjét, a lazán belekeverjük. Sütőpapírt fektetünk egy tepsibe és rásimítjuk a tésztát, majd előmelegített sütőben, ... tovább
Keverjük habosra a vajat a cukorral, adjuk hozzá a tojásokat, a vaníliakivonatot és a villával összetört banánokat és krémmé dolgozzuk. Szitáljuk össze a liszttel, a sütőporral, a kakaóval, a sóval és a fűszerekkel. Olvasszuk fel ... tovább
A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, a sóval, a kávéval és a kakaóval. A banánt a likőrrel turmixoljuk és a vajjal, cukorral és cukorral habosra kevert masszába forgatjuk, végül a két elegyet jól összedolgozzuk. A ... tovább
A tészta hozzávalóit mély tálba tesszük és robotgéppel habosra keverjük. Vajjal kikent, zsemlemorzsával kihintett tepsibe öntjük. Az előzőleg meghámozott és kimagozott barackot félbe vágjuk és kevés zsemlemorzsával meghintve ... tovább
A tésztát dupla adagban készítsük el, majd az alsó lapot süssük elő. A langyos tésztát szórjuk meg a darált dió és zsemlemorzsa keverékével, ez fogja majd felszívni a barack levét, hogy ne áztassa el a tésztát. Majd sűrűn ... tovább
Daráljuk durvára a barackot és a pisztáciát. A felmelegített tejszínben keverjük el a cukrot és a vajat. keverjük bele a többi hozzávalót és gyúrjuk össze, majd nyújtsuk fél centi vastagra. Sütőpapírral bélelt tepsiben, ... tovább