Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Húsételek (1138 db.)

Kesudiós csirke egyszerűen

A felkockázott csirkemellet keverjük el egy evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával, az ecettel és a pirospaprikával. Hagyjuk pihenni 20 percig. Közben egy evőkanál olajon pirítsuk át a felvágott hagymát és répát. Végül keverjük ... tovább

Kijevi jércemell

A vajat a sóval, az őrölt borssal és a reszelt szerecsendióval habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. A jércemellet kifilézzük és vastagabb vége felől felszúrjuk. Habzsákból a sajtos masszát a húsokba töltjük, de ... tovább

Kijevi jércemell régiesen

A vajat a fűszerekkel és az apróra vágott petrezselyemmel kikeverjük és téglalap alakúra formálva, az eredeti papírjában a mélyhűtőbe tesszük, 20 percre. A jércemellet kifilézzük és vastagabb vége felől felszúrjuk. A ... tovább

Kijevi jércemell tárkonnyal

A vajat a fehérborssal, az apróra vágott tárkonnyal, a fél citrom levével és héjával kikeverjük, majd téglalap alakúra formálva, az eredeti papírjában a mélyhűtőbe tesszük, 20 percre. A jércemellet kifilézzük és vastagabb ... tovább

Kínai sült oldalas

Az oldalast kétujjnyi darabokra vágjuk annyi sóval és egészborssal fűszerezett vízben amennyi éppen ellepi 20 percet főzzük. Közben összekeverjük az ízesítőket. Az oldalast szűrjük le, de a főzőlét tegyük el. Az ... tovább

Kisbíró pecsenyéje

A sertéscombot ujjnyi csíkokra vágom, a zöldségeket felkockázom, a chilit kimagozom és apróra vágom. A többi hozzávalót, a bor kivételével, összekeverem és ráöntöm a feldarabolt alapanyagokra, jól átforgatom és egy éjszakára ... tovább

Klasszikus Luisiana-i fasirt

Két evőkanál ketchupot, a cukrot és a melaszt keverjük el, majd tegyük félre. A vajon pároljuk meg, a finomra vágott zöldségeket és hagyjuk kihűlni. Keverjük a megdarált húsokhoz, a hagymás keveréket, a zsemlemorzsát, a felvert ... tovább

Kókuszos csirke csokoládémártással

A cukrot a felhevített olajban megbarnítjuk, rászórjuk a kakaót és a többi hozzávalót hozzáadva, folyamatosan kevergetve, simára forraljuk. Ha nem lenne elég sima, botmixerrel keverjük át. ... tovább

Kolbásszal töltött csirkemell réteslapban sütve

Két tojást keményre főzünk, majd apróra vágjuk. A kolbászt a bőrétől megtisztítjuk, majd szétmorzsoljuk. A vajon átpárolt hagymát a kolbászos, tojásos, zsemlés masszához keverjük. A csirkemellet lapjában félbe vágjuk és ... tovább

Kolbásszal töltött dagadó

Szúrjuk fel a dagadót vagy vásárláskor kérjük meg a hentest. A zsemlét áztassuk tejbe, majd csavarjuk ki és morzsoljuk el. A kolbász bőrét húzzuk le és a húsát dolgozzuk össze a zsemlével, a szódabikarbónával és a tojással. ... tovább