alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
5 dl sűrített paradicsom | 110 | 5 | 1 | 20 | 0 | 0 |
1 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom sóban | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál harissa | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
1 maréknyi kesudió | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |