alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg csülök | 328 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
30 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
2 kg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
15 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szurokfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |