alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
15 db feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
16 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
20 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db sertésnyelv | 214 | 16.8 | 16 | 0.5 | 0 | 108 |
50 dkg szív | 96 | 16.9 | 3 | 0.4 | 0 | 0 |
1 kg sertéstüdő | 0 | 10.3 | 14.6 | 2.4 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |