alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg zöldspárga | 16 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 teáskanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 késhegynyi cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
25 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
4 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |