alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
5 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dkg salétromsó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |