Nedves pác vadhoz
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint
vadpác fűszerkeverék |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
igény szerint
vöröshagyma |
40 |
1.2 |
0.1 |
8.3 |
3.1 |
0 |
igény szerint
száraz vörösbor |
? |
? |
? |
? |
0 |
0 |
igény szerint
vörösborecet |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
Forraljunk fel annyi vizet, amennyi a húst, majd bőven ellepi. Vegyük le a tűzről és adjunk hozzá, literenként egy evőkanál vadpác fűszerkeveréket, egy fej felszeletelt vöröshagymát, egy dl száraz vörösbort és két evőkanál borecetet. Keverjük el és, ha kihűlt, öntsük a húsra. Néhányszor megforgatva hagyjuk állni 2-3 napig. A hús felhasználása előtt a rátapadt fűszereket törölgessük le.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)