| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2.5 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||