alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint sajt | 273 | 9 | 24.5 | 5 | 0 | 0 |
igény szerint kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
2 kg kagylóhús | 78 | 14.4 | 2.2 | 3 | 0 | 50 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dl sűrített paradicsom | 110 | 5 | 1 | 20 | 0 | 0 |
5 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
3 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |