Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sárgadinnye füstölt sonkával

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Előételek 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Rakott, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Gyümölcsök
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint fehérbors 0 0 0 0 0 0
20 dkg füstölt sonka 203 15 15 0.3 0 95
2 db sárgadinnye 40 0.3 0.1 9.5 1 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A sárgadinnyéket kívül megmossuk, lecsepegtetjük, félbevágjuk, magjait eltávolítjuk,majd gerezdekre szeljük A dinnyehúst a héjtól elválasztjuk, de a helyén hagyjuk. Kicsit megborsozzuk és ráterítjük a papírvékonyra szelt, füstölt sonkaszeleteket. Fogyasztásig hűtőben tartjuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)