Sárgadinnye füstölt sonkával
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint
fehérbors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
20 dkg
füstölt sonka |
203 |
15 |
15 |
0.3 |
0 |
95 |
2 db
sárgadinnye |
40 |
0.3 |
0.1 |
9.5 |
1 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A sárgadinnyéket kívül megmossuk, lecsepegtetjük, félbevágjuk, magjait eltávolítjuk,majd gerezdekre szeljük A dinnyehúst a héjtól elválasztjuk, de a helyén hagyjuk. Kicsit megborsozzuk és ráterítjük a papírvékonyra szelt, füstölt sonkaszeleteket. Fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)