prev
  • Fokhagymás oldalas serpenyőben

    02:07
  • Kolbásszal töltött dagadó

    02:52
  • Aranygaluska

    02:52
  • Túrós lepény

    02:44
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    02:31
  • Libamáj almakarikákkal

    02:24
  • Egybensült vagdalthús

    02:19
  • Mediterrán aprópecsenye

    02:18
  • Gyömbéres alma salsa

    02:14
  • Almás-tormás káposztasaláta

    02:10
  • Fokhagymás oldalas serpenyőben

    02:07
  • Kolbásszal töltött dagadó

    02:52
  • Aranygaluska

    02:52
  • Túrós lepény

    02:44
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    02:31
  • Libamáj almakarikákkal

    02:24
  • Egybensült vagdalthús

    02:19
  • Mediterrán aprópecsenye

    02:18
  • Gyömbéres alma salsa

    02:14
  • Almás-tormás káposztasaláta

    02:10
  • Fokhagymás oldalas serpenyőben

    02:07
  • Kolbásszal töltött dagadó

    02:52
  • Aranygaluska

    02:52
  • Túrós lepény

    02:44
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    02:31
  • Libamáj almakarikákkal

    02:24
  • Egybensült vagdalthús

    02:19
  • Mediterrán aprópecsenye

    02:18
  • Gyömbéres alma salsa

    02:14
  • Almás-tormás káposztasaláta

    02:10
  • Fokhagymás oldalas serpenyőben

    02:07
  • Kolbásszal töltött dagadó

    02:52
  • Aranygaluska

    02:52
  • Túrós lepény

    02:44
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    02:31
  • Libamáj almakarikákkal

    02:24
  • Egybensült vagdalthús

    02:19
  • Mediterrán aprópecsenye

    02:18
  • Gyömbéres alma salsa

    02:14
  • Almás-tormás káposztasaláta

    02:10
  • Fokhagymás oldalas serpenyőben

    02:07
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Almaszendvics

Nyomtatóbarát változat!
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 db alma  35 0.4 0.4 7 2.3 0
15 dkg Gorgonzola 0 ? ? ? ? ?
1 csokor metélőhagyma ? ? ? ? ? ?
igény szerint friss citromlé 45 0.4 0.1 7.7 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Mártsuk forrásban lévő vízbe a csokor metélőhagymát, vegyük ki, majd folyó hideg vízben hűtsük ki, és csöpögtessük le. Mossuk meg az almákat, vágjuk fel vékony szeletekre, és csöpögtessünk rá citromlevet, hogy ne barnuljanak be a szeletek. Vegyünk egy szeletet, kenjük meg gorgonzolával, majd tegyünk rá egy másikat. Készítsük el így az összes szeletet. Mindegyik kis szendvicset metélőhagymával díszítsünk és így tálaljuk.



Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)