| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál reszelt torma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 2 db kovászos uborka | 12 | 0.7 | 0.2 | 1.9 | 0 | 0 |
| 10 dkg mascarpone | 450 | 7 | 45 | 2 | 0 | 100 |
| 10 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
| 8 szelet gépsonka | 157 | 22.6 | 7.1 | 0.4 | 0 | 70 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||