| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 40 dkg sárgaborsó | 314 | 21.7 | 1.5 | 53.1 | 23 | 0 |
| 15 dkg barnarizs | 0 | 6.7 | 2.8 | 81.3 | 10.2 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| késhegynyi fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| késhegynyi majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| kávéskanál borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||