alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 kiskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1.5 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
1.5 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
15 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
50 dkg sárgabarack | 49 | 0.9 | 0.1 | 10.2 | 2 | 0 |
5 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál barackpálinka | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |