alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
40 dkg fekete kagyló | 85 | 12 | 2.7 | 3 | 0 | 108 |
7 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 doboz rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej jégsaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej radicchio | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |