alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 db fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 |
4 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej radicchio | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
15 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
15 dkg fekete kagyló | 85 | 12 | 2.7 | 3 | 0 | 108 |
30 dkg tintahal | 61 | 12.7 | 0.7 | 0.8 | 0 | 170 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |