alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
2 tubus camping krémsajt | 536 | 8.4 | 30.3 | 56.8 | 0.4 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 evőkanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |