alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 kg keszeg | 117 | 16.6 | 5.5 | 0.2 | 0 | 89 |
1 kg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
igény szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |