alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
5 cl ecet (10%-os) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
8 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
60 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |