alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
25 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
1 liter tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
15 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 kiskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál vanília kivonat | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
7 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |