alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 csapott mokkáskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 db vaníliarúd | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
20 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |