alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 db piros ribizli | 38 | 0.6 | 0.2 | 7 | 3.5 | 0 |
5 dkg mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
igény szerint zselatinpor | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db vaníliarúd | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 db cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 csapott kávéskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 pohár joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |