A két zsenge tököt félbevágjuk és a magjaikat kikaparjuk, az aljukat egyenesre vágjuk, hogy ne billenjenek el. Az olaj felét felhevítjük, majd átpároljuk rajta a finomra vágott hagymát, ráöntjük a paradicsom sűrítményt és ... tovább
Két evőkanál olajban pároljuk meg a finomra vágott fokhagymát, majd öntsük rá a paradicsomkonzervet, a levével együtt. Adjuk hozzá a bort és sózzuk, borsozzuk meg. Nagy lángon forraljuk, amíg kissé besűrűsödik. Ekkor öntsük ... tovább
A fokhagymát lereszeljük és, az olaj felével, a paprikával, sóval, borssal ízesítve páccá keverjük. A kifilézett csirkemellet lapjában, majd hosszában félbevágjuk. A páccal bekenjük és fél órára félretesszük. Szorosan a bacon ... tovább
A csirkemellet kétujjnyi csíkokra vágjuk. Az olajba keverjük a sót, a zúzott fokhagymát, a borsot és a letépett rozmaringlevélkéket. A masszával bedörzsöljük a húsokat, majd a vékony baconszeletekbe göngyöljük és ... tovább
A baconszeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, betakarjuk egy újabb sütőpapírral és a tetejére teszünk egy másik tepsit. 150 fokra előmelegített sütőben, negyed óra alatt, megsütjük. Így a bacon gyakorlatilag ... tovább
A húst kockákra, a szalonnát pedig hasonló nagyságú szeletekre vágjuk. Váltakozva bambusznyársakra húzzuk.
A többi hozzávalóból, a só kivételével pácot készítünk és a nyársakat belefektetjük, egy szer megforgatva két órát ... tovább
Egy serpenyőben az olajban süssük ki a szalonna zsírját. A rizst főzzük puhára. A zsiradékból egy evőkanálnyival kenjünk ki egy tűzálló tálat, majd fektessük bele a mangold harmadát, borítsuk be a szalonna felével, majd a rizs ... tovább
A borban elkeverem a fűszereket és belemasszírozom a csirkecombokba, az sem baj ha a bőre alá is jut, majd páclével leöntve bő egy órára hűtőbe teszem. Kivéve lecsepegtetem és a baconszalonnába tekerem, majd fogpiszkálóvak ... tovább
A bacont kockára vágva, zsírjára sütjük. A pörcöt kivéve, a zsiradékban,a finomra reszelt zöldségeket átpirítjuk. A darált húst, a pörcöt és a fűszereket rádobva jól összesütjük. A paradicsomlét ráöntve, kis lángon ... tovább