alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor turbolya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |