alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 szelet kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
6 db bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1.5 liter húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |