alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg párizsi | 219 | 11.9 | 18.2 | 0 | 0 | 40 |
4 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 teáskanál piros arany (csemege) | 37 | 9 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 adag trappista sajt | 365 | 36 | 2 | 50.3 | 0 | 3 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |