alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
igény szerint édesítőszer | 2 | 0 | 0 | 0.5 | 0 | 0 |
4 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 késhegynyi szalicil | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |