A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, majd a lime reszelt héját, kicsavart levét, a mandula aromát és a mascarponét beleforgatjuk. A kekszet durvára törjük, majd az ízlés szerint felvagdalt gyümölcsökkel és a tejszínes ... tovább
A joghurtot és a tejfölt tüllel bélelt szűrőbe öntjük, majd egy órát hagyjuk csepegni. Az epret feldaraboljuk és 2 evőkanál cukorral és a zselatin negyedével felforraljuk, a lime lereszelt héját belekeverjük. Kissé kihűtjük, ... tovább
A felforralt tejszínhez 40 dkg csokoládé kell, melyet vegyesen használjunk. Tördeljük a tejszínbe és hagyjuk összeforrni. Ízesítsük vaníliával ízlésünk szerint. Friss gyümölcsöket, epret, banánt, barackot, mézeskalácsot ... tovább
A zöldsalátákat a darabolt eperrel és a finomra vágott hagymával átforgatjuk, majd tálalás előtt a borssal, sóval ízesített, citromléből és olajból készített vinegrettel átforgatjuk.
Előételnek vagy grillhúsok mellé tálaljuk. ... tovább
A lisztet a cukrokkal, a sóval, a citromhéjjal és a sütőporral összeszitáljuk. Késes keverőben a hideg vajjal morzsásra dolgozzuk. Egy tojás és kevés tejföl hozzáadásával tésztává gyúrjuk. Tegyük hűtőbe egy órára. A ... tovább