alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
igény szerint olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
50 dkg görög feta | 64 | 3.5 | 0.5 | 11.4 | 0 | 12 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |