| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1.5 liter kvász | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 | 
| 1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 1 db				
		uborka  | 
					12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 | 
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 40 dkg marhahús közepes zsírtartalmú | 205 | 19 | 14 | 0.6 | 0 | 75 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||