alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
30 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
17.5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint kandírozott narancshéj | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |